Hem Sport Barcelona registrerar flera nyförvärv – Jules Kounde inte spelklar till premiären

Barcelona registrerar flera nyförvärv – Jules Kounde inte spelklar till premiären

förbi admin
0 kommentar

Barcelona har varit i värvartagen i sommar och förstärkt med Robert Lewandowski, Raphinha, Andreas Christensen, Jules Kounde och Franck Kessie.

Men klubben har haft problem att registrera spelarna på grund av La Ligas lönetak samtidigt som man haft ekonomiska bekymmer. Och för bara några dagar sedan uppgav ESPN att om inte Christensen och Kessie registrerades före premiären så kunde duon bryta sina kontrakt.

Så kommer det inte att bli.

Flera spanska medier rapporterar att Kessie och Christensen har registrerats i La Liga-truppen. Även Robert Lewandowski, Raphinha, Ousmane Dembele och Sergio Roberto är spelklara till mötet med Rayo. Enligt Sky Sports är det en försäljning av 24,5 procent av Barca Studios, som hanterar klubbens digitala verksamhet, som gjort registreringarna möjliga. TV-kanalen uppger att klubben fick lite över en miljard kronor i affären.

Däremot är ett av nyförvärven fortfarande inte registrerat. Det handlar om mittbacken Jules Kounde. Enligt Marca lär det dock lösa sig när Álex Collado, som är på väg att bli utlånad till Elche, lämnar.

Du kanske också gillar