Hem Sport Bedazzled Sox ledde hela vägen · Senaste nyheterna om trav · Travronden

Bedazzled Sox ledde hela vägen · Senaste nyheterna om trav · Travronden

förbi admin
0 kommentar

Ingen av konkurrenterna kunde ta sig förbi Bedazzled Sox (e. Brillantissime) i körningen om ledningen. Roger Walmanns häst höll till synes enkelt upp spets med Torbjörn Jansson i sulkyn och öppnade första kilometern efter 1.13,0.

Jansson och Bedazzled Sox skärpte tempot undan för undan sista varvet och vid målgång var segermarginal säker. Den treårige hingsten ordnade sjunde segern (två andraplatser) i nionde starten när han kom i mål på 1.12,6a/2140 meter i E3-finalen för hingstar och valacker.

– Han är väldigt snabb ut så att någon skulle ta en längd på honom trodde jag skulle bli svårt och det blev det också. Jag tyckte att jag hade bästa hästen så varför skulle jag släppa efter det? Det finns många bra och det kommer nya hela tiden så man ska inte blåsa upp sig för mycket men än så länge är han en av de bästa i kullen. Han är otroligt fin att handskas med, sade Torbjörn Jansson i vinnarcirkeln.

Corazon Combo kom till start med tolv raka segrar sedan debuten. Nu fick Pekka Korpis häst vandra i rygg på ledaren inledningsvis för att sedan gå ut som förstahäst i andraspår dryga varvet från mål. Därifrån höll han till andrapriset.

Efter ett lopp i mestadels andra utvändigt gick tredjepriset till Fredrik Wallins Global Destination som körde av Björn Goop.

För segrande Roger Walmann var detta nionde tränarsegern i E3-sammanhang.

Du kanske också gillar