Hem Sport Bernardo Vilar nära IFK Värnamo

Bernardo Vilar nära IFK Värnamo

förbi admin
0 kommentar

IFK Värnamo jobbar hårt på att värva tillbaka mittbacken Bernardo Vilar.

Enligt Sportbladets uppgifter talar allt för IFK Göteborgs mittback köps tillbaka till sin tidigare klubb inom kort.

Det var i början av juni som Sportbladet kunde avslöja att IFK Göteborg ville göra sig av med Bernardo Vilar, som klubben värvade in från Värnamo förra sommaren.

Men efter att Blåvitt både bytt sportchef och tränare har mittbacken inte alls fått någon speltid den här säsongen och det har tidigare ryktats om att han skulle värvas in till norska Ham-Kam. Det sköt dock tränaren Mikael Stahre ner på presskonferensen efter segern mot IFK Norrköping i måndags.

– Just den grejen ligger inte ens på bordet. Jag har hört att det varit intresserade. Av lån eller köp det vet jag inte. Vi får se vart det landar, men just nu är det inte aktuellt, sa Stahre då.

Bernardo Vilar.

Väntas presenteras inom kort

Enligt Sportbladets uppgifter är det nu IFK Värnamo som istället vill värva tillbaka brassen. Förhandlingar pågår och det diskuteras både ett köp och ett lån, men där Värnamo helst vill köpa loss spelaren och där är man i slutfasten.

Klubben hoppas knyta till sig spelaren inom den närmsta tiden och händer ingett oförutsett presenteras 24-åringen av Värnamo inom kort.

Du kanske också gillar