Hem Sport Biljettinformation inför FC Vorskla Poltava

Biljettinformation inför FC Vorskla Poltava

förbi admin
0 kommentar

Biljettsläpp:

Torsdag 30 juni, kl 10:00

  • Hemmamatchen på Friends Arena släpps till alla årskortsinnehavare.
  • Bortamatchen på Tele2 Arena släpps till alla årskortsinnehavare.

Gällande förtur av biljettsläpp till bortamatchen på Tele2 Arena så kommer du som är årskortsinnehavare att få en länk utskickad till din email under torsdagen innan kl 10:00. Där kommer du att kunna köpa din biljett till bortamatchen.

Fredag 1 juli, kl 10:00

  • Hemmamatchen på Friends Arena släpps till allmän försäljning.
  • Bortamatchen på Tele2 Arena släpps släpps till allmän försäljning.

Friends Arena (AIK:s hemmamatch)
Vi släpper enbart upp läktare 1 (kapacitet ca 18 000) där alla sektioner har numrerade stolar. Vorskla Poltavas bortasektion är placerad där bortasektionen vanligtvis placeras på Friends Arena.

Tele2 Arena (AIK:s bortamatch)
Man släpper även här enbart upp läktare 1 (kapacitet ca 13 000), förutom FC Vorskla Poltavas sektion som läggs på den norra kortsidans läktare 2. AIK:s klacksektion är på den södra kortsidan, läktare 1. Långsidorna är öppna för allmänheten och sektioner kommer att släppas upp successivt som det säljer slut.

Viktig information till årskortsinnehavare

Förturen till hemmamatchen kommer att fungera en aning olika beroende på vilken sektion du har årskort på. Detta beror på att årskorten på läktare 2 flyttar ned samt att Norra och Södra är numrerade läktare i Europaspelet.

Har du årskort på Västra långsida, Västra kant, Östra långsida och Östra kant så kommer din årskortsplats att reserveras på ditt konto. Du loggar in via en specifik länk för att där hämta och betala din/dina platser. Loggar du in på den vanliga biljettsidan så finner du matchen där också, men du kommer inte kunna köpa din specifika plats den vägen, den kommer se ut att vara såld. Det är då den ligger reserverad för dig.

Har du årskort på Norra Stå, Familjeläktaren, Norra Ungdom, Övre Kant, Norra Övre, Klubbstol samt Guldkort så kommer matchen att ligga tillgänglig direkt som vanligt på biljettsidan om du är inloggad på ditt årskortskonto. Här kan du gå in och köpa valfri ledig plats på hela arenan, du har inte en specifik stol tagen eller reserverad på ditt konto. Tillvägagångssättet är precis så som Guldkorten fungerar samt årskorten säsongen 2021, nu tillkommer dock ett pris på biljetten.

En mer detaljerad guide hur du går till väga för att köpa biljetter till hemmamatchen finns bifogad nedanför.

Du kanske också gillar