Hem Sport Bisarra uppgifter: Marcelo petad för att han pruttade och skrattade

Bisarra uppgifter: Marcelo petad för att han pruttade och skrattade

förbi admin
0 kommentar

Marcelos sista match i Lyon var när laget föll med tunga 0–3 mot Angers. Det var en minst sagt tung match för stjärnan som stod för ett självmål.

Därefter petades han ner till andralaget i augusti och i januari valde klubben helt att bryta med den 34-årige brassen.

Nu kommer minst sagt bisarra uppgifter kring varför det skar sig mellan Marcelo och Lyon. Enligt internationella medier, bland annat franska L’Equipe och kanalen ESPN, ska nämligen Marcelo gjort sig ovänner i omklädningsrummet.

ESPN rapporterar att Marcelo ska ha skrattat samtidigt som lagkapten Leo Dubois höll tall efter ovan nämnda 0–3-förlust, något som inte föll i god jord hos klubbens ledning.

Men det slutar inte där.

Både L’Equipe och ESPN rapporterar nämligen att Marcelo ska haft för ovana att pruttat i omklädningsrummet – för att sen skratta åt det. Vilket inte heller ska uppskattats.

Marcelo. Bild: ANTHONY DIBON

Dementerar uppgifterna på Twitter

På grund av detta ska sportchef Juninho beslutat sig för att skicka ner brassen till reservlaget med ”opassande beteende” som motivation. Beslutet ska stöttats av tränare Peter Bosz.

Marcelo har varit tyst på twitter sedan i oktober, men valde igår att skriva sitt första inlägg på flera månader för att dementera uppgifterna.

”Tack vare L’Equipe måste jag, efter en lång tid, komma tillbaka till Twitter för att dementera alla anklagelser. Journalistiken nuförtiden är ett skämt!”, skriver han.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.

Du kanske också gillar