Hem Sport Björnström bröt näsan i segern: “Har redan blivit av med en tand

Björnström bröt näsan i segern: “Har redan blivit av med en tand

förbi admin
0 kommentar

Efter ordinarie var det likaläge mellan AIK och Vorskla Poltava. I den andra förlängningskvarten uppstod en stökig situation, som slutade i att domaren blåste mål, signerat Axel Björnström. Men det var inte bara målskytt och hjälte som blev facit för dagen. En bruten näsa lades till på listan.

– Den känner jag inte av så mycket. Inte än. Men jag vet inte om jag kommer känna mer i kväll kanske. Jag kände direkt att den stack åt ett helt annat håll. Men det kändes inte så mycket och det var bara att spela vidare.  

Vad var det som hände?

– Jag vet faktiskt inte, jag tror jag fick hans bakhuvud mot min näsa. Det kändes inte som en jättesmäll sådär, men den måste träffat väldigt olyckligt för att den skulle brytas då. Jag har redan blivit av med en tand så jag kan lika gärna bli av med en näsa också så får man se vad som blir nästa ansiktsskada. Jag tycker att man ska ha lite ärr i livet, då har man levt, säger Björnström och utvecklar om den uteblivna framtanden:  

– Det är också fotbollsrelaterat men ganska långt tillbaka. Jag ska ju laga tanden till slut men det har inte blivit av liksom.  

Lagkamraten John Guidetti jämförde Björnströms “look” med en hockeyspelare, vilket huvudpersonen inte motsatte sig.  

– Ja men då får man gå in helt för den looken. Nu har jag fått förutsättningar för hockeyspelar-looken så då får jag leva ut det.  

Det innebär att kvällen inte var slut där för Björnström, utan nästa anhalt blir sjukhuset.   

– Jag ska dit nu men jag har skjutit upp lite på det. Jag vill egentligen inte åka dit men man måste ju, avslutar han.  

Du kanske också gillar