Hem Sport Bobby Ryan greps berusad på flygplatsen i Nashville

Bobby Ryan greps berusad på flygplatsen i Nashville

förbi admin
0 kommentar

Bobby Ryan har varit öppen med sina alkoholproblem.

Under måndagskvällen greps den tidigare NHL-stjärnan på Nashvilles flygplats.

”Han var en fara för sig själv”, skriver polisen.

Den tidigare storstjärnan Bobby Ryan har inte spelat i NHL sedan säsongen 2020/2021, då han gjorde 33 matcher för Detroit Red Wings.

Nu kommer rapporter från USA om att 35-åringen greps på Nashvilles flygplats kvällen den 25 juli.

”Fara för sig själv”

Den lokala nyhetssajten scoopnashville.com skriver att Ryan var på väg att stjäla varor från en butik på flygplatsen men att han lämnade varorna på disken när personalen upptäckte honom.

Därefter hittade polisen Bobby Ryan kraftigt berusad i en bar och han fick tillbringa natten i fyllecell. Polisen skriver i sin rapport att Ryan var mycket berusad och inte var villig att samarbeta.

”Ryan visste inte var han var, vilken dag och tid det var och var en fara för sig själv”, skriver polisen.

Polisen skriver också att butiken på flygplatsen har valt att inte anmäla Bobby Ryan för stöld och han släpptes från fyllecellen efter åtta timmar.

Prisad efter alkoholproblemen

Rapporterna från polisen i Nashville kommer ett par år efter att Bobby Ryan berättade att han är alkoholist. Han tog då timeout från hockeyn och skrevs in på ett behandlingshem.

När Ryan sedan gjorde hemmacomeback för det dåvarande laget Ottawa Senators stod han för ett hattrick och han prisades av NHL för sin kamp mot missbruket.

Han fick ta emot Bill Masterton Memorial Trophy – priset till den NHL-spelare som ”bäst exemplifierar ihärdighet, sportslighet och sportsmannaanda till ishockeyn”.

Du kanske också gillar