Hem Sport Boris Beckers dotter om pappans tid i fängelse: ”Hoppas han inte ger upp”

Boris Beckers dotter om pappans tid i fängelse: ”Hoppas han inte ger upp”

förbi admin
0 kommentar

I slutet av april i år stod det klart att Boris Becker som rankades som bäst i världen en gång och vann hela 49 titlar under sin långa och framgångsrika karriär dömts till fängelse.

Tennisikonen fick två och ett halvt år bakom galler efter att han dolt tillgångar när han gick i personlig konkurs. I början av 2017 sattes han i personlig konkurs då han inte klarat av att betala två lån på totalt 70 miljoner kronor.

– Den tilltalade har verkligen förlorat allt. Boris Becker har ingenting kvar. Ingenting! Det är inget annat än en tragedi. Och förnedringen han fått utstå… från media och omvärlden. Hans karriär är förstörd. Han kommer inte hitta något nytt arbete. Han kommer vara beroende på andras goda vilja för att överleva, sa Beckers försvarsadvokat Jonathan Laidlaw när han pläderade för en villkorlig dom.

Men någon sådan dom kom aldrig.

Istället blev det två och ett halvt år i fängelse. Där han för en månad sedan fick besök av sin flickvän, Lilian de Carvalho Monteiro samt sönerna, Noah och Elias.

En som dock inte hälsat på sin pappa i fängelset är dottern, Anna Ermakova.

Den nu 22-åriga dottern berättar för magasinet Bunte Quarterly om varför hon inte varit på plats.

– Jag hoppas att han får komma ut tidigare ur fängelset, att han känner sig trygg, håller hoppet uppe och inte ger upp, säger Ermakova och fortsätter:

– Jag var tvungen att skriva ett examensarbete och hade tentor framför mig, så det var väldigt svårt att koncentrera mig på dem.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.

Du kanske också gillar