Hem Sport Brendan Shinnimin kritisk efter Lennströms knä mot huvudet

Brendan Shinnimin kritisk efter Lennströms knä mot huvudet

förbi admin
0 kommentar

Lennström stod i fokus även vid match tre i Luleå senast. Då ansåg Luleålägret att han delat ut tackling mot huvudet på Radek Muzik.

Nu hamnade Färjestadsbacken på nytt i fokus.

Den här gången handlade det om en misstänkt ”tjuvsmäll” mot Luleås forward Brendan Shinnimin, som går igång ordentligt efter nattmatchen i Karlstad.

– Situationen i slutet av den tredje perioden, jag är på isen och det är Lennström som sätter knät på mitt huvud så jag har ansiktet i isen. Jag vet inte hur många grejer han ska klara sig undan innan något görs, säger Brendan Shinnimin.

Theodor Lennström, som bara fått två utvisningsminuter under hela finalserien är oförstående när han på nytt konfronteras med en situation, anklagad av Luleåspelarna.

– Det är slutspel. Det ska vara situationer, säger han.

Försöker du trycka ner hans huvud extra mot isen?

– Jag försöker bara resa mig upp. Det är ingenting, säger Lennström.

Shinnimin: ”Det är förvirrande”

Brendan Shinnimin lyfter på nytt upp det som inträffade i Luleå senast, och tycker det är dags att man börjat plocka Lennströms förseelser ute på isen.

– Det är en tuff tackling förra matchen på Muzik. Jag vet inte vad som är tillåtet och vad som inte är det längre. Det är förvirrande, säger han. 

– Men det är inte i våra händer. Förhoppningsvis görs det något åt det men jag försöker att inte tänker så mycket på det.

Har du pratat med Lennström om det?

– Nej, men jag tror att han vet vad han gjort. Jag behöver inte prata med honom om det. Om domarna i ligan kan försöka att skydda spelarna så hade det varit trevligt. Men igen, de betalar för att göra sitt jobb och jag får betalt för att göra mitt jobb. Jag hoppas bara att man gör det rätt.

Hur ser du på att ni förlorar matchen?

– Det suger givetvis. Du vill vinna alla matcher, det är skillnad på 2-2 och 3-1. Det är hockey, det är två bra lag. Bra slutspelshockey, men det gör ont nu men det glömmer man snabbt. Vi kan vända tillbaka och spela hemma nu, säger Brendan Shinnimin.

Du kanske också gillar