Hem Sport Brynäs ber om ursäkt efter misslyckade hyllningen av Ove Molin

Brynäs ber om ursäkt efter misslyckade hyllningen av Ove Molin

förbi admin
0 kommentar

Hyllingen av Ove Molin var tårfylld och känslosam. Men själva hissningen av Molins tröja gick inte som tänkt då tekniken inte riktigt var med. Brynäs försökte i ungefär en kvart innan de gav upp. Så Ove Molin får vänta lite med att ha sin vepa bredvid andra Brynäslegendarer såsom Tord Lundström och Stig Salming.

– Det vi har pratat om i alla år, att så fort jag är nära blir det strul, de kom då. Men ganska snabbt gjorde vi det till något roligt så det gjorde inte så mycket, sa Ove Molin lite skämtsamt i Cmore sändning angående antiklimaxet, som istället ledde till att han blev klackledare en stund.

Senare under kvällen skrev Brynäs ut en ursäkt till Ove Molin och besvikna supportrar:

”När vepan väl skulle lyftas uppstod problem. På grund av tekniska bekymmer så lyckades vi inte att lyfta Oves vepa och det finns heller inget sätt att lyfta den manuellt. När tekniken testades under fredagens generalrepetition fungerade allt och det som inträffade, eller snarare inte inträffade, är ytterst beklagligt”.

”Du fick din hyllning men den ultimata symbolen för dina insatser i Brynäs IF är ännu inte på plats. Du var så värd detta och vi ska se till att din vepa inom kort hänger där upp i taket. Som du förtjänar. Förlåt, Ove och alla brynäsare”

Brynäs vann på hyllningskvällen

När matchen väl kom igång, 25 minuter efter utsatt starttid, var det hemmalaget som var snäppet hetast och skapade flest målchanser. 15-2 i skott, men skärpan fanns inte riktigt där, så 0-0 stod sig perioden ut.

I den andra perioden klev Skellefteå ut som det starkare laget och gjorde matchens första mål i ett tidigt powerplay, via Linus Lindström. Innan perioden var över kunde Brynäs göra 1-1 genom Alexander Ljungkrantz.

Halvvägs in i slutperioden var det Brynäs tur att göra powerplaymål, det från Oula Palve som gjorde sitt första för säsongen och gav Brynäs en 2-1-ledning.

Ställningen stod sig länge och Skellefteå pressade på rejält och plockade målvakten i ett powerplay mot slutet. Men Brynäs försvar, samt målvakt Anders Lindbäck, höll tätt och Johan Larsson satte sedan 3-1 i öppet mål.

Du kanske också gillar