Hem Sport Cristiano Ronaldo kräver Juventus på jättesumma | Serie A

Cristiano Ronaldo kräver Juventus på jättesumma | Serie A

förbi admin
0 kommentar

Juventus är redan under lupp av en rad anledningar.

Senast i raden av märkliga händelser är som bekant den tidigare klubbprofilen och mittbacksveteranen Leonardo Bonucci som dragit klubben inför rätta för att ha blivit utfryst.

Nu kommer nya uppgifter om att klubben nu stäms på miljonbelopp, rättare sagt 20 miljoner euro (närmare 240 miljoner kronor), av en tidigare stjärna.

Nämligen Cristiano Ronaldo, som i dag spelar i Saudiarabiska Al-Nassr där han tjänar över 2,2 miljarder kronor om året med sitt tvåårskontrakt.

Cristiano Ronaldo kräver Juventus på pengar

Den 38-årige portugisen ska enligt Gazzetta dello sport kräva tillbaka den lön han inte fick under coronapandemin. Han var då en del av den trupp som avstod lön när det ekonomiska läget tufft, Italien hårt drabbat av pandemin och stora delar av landet sattes i ”lockdown”.

Bland annat stoppades allt spel i Serie A i 105 dagar vilket försvårade klubbarnas ekonomiska situation, på det spelade de som bekant utan publik under lång tid. Vid olika perioder under 2020 och 2021 avstod spelare och ledare delar av sin lön. 

Nu utreds klubbens agerande under perioden i ett större rättsfall och tidigare har bland annat Paulo Dybala kommit överens med Juventus att få tre miljoner euro (närmare 36 miljoner kronor) återbetalade.

Fotbolls-VM 2022: Vad gräver Cristiano Ronaldo efter egentligen?

Här är de omtalade bilderna på Ronaldo

Du kanske också gillar