Hem Sport Cristiano Ronaldo lämnar Manchester United

Cristiano Ronaldo lämnar Manchester United

förbi admin
0 kommentar

Under hösten har relationen mellan Ronaldo och Manchester Uniteds tränare Erik ten Hag skurit sig, inte minst efter att portugisen vägrade att bytas in i en match mot Tottenham och lämnade i förtid. Då valde klubben att stänga av stjärnan.

Efter lagets sista match innan VM-uppehållet publicerades en intervju Ronaldo gjort med Piers Morgan. Där kritiserade Ronaldo både tränaren och klubben hårt och berättade att han kände sig förrådd.

– Jag har ingen respekt för honom, för han visar ingen respekt för mig. Om du inte visar mig respekt, kommer jag aldrig att visa dig respekt tillbaka, sade Ronaldo i intervjun.

”Tackar honom för hans enorma insatser”

För några dagar sedan kom uppgifter om att Manchester United stämmer Ronaldo för kontraktsbrott och under tisdagen meddelade den engelska storklubben att man har avslutat Ronaldos kontrakt efter en ömsesidig överenskommelse.

På sin hemsida skriver man:

”Klubben tackar honom för hans enorma insatser under två perioder på Old Trafford, där han gjorde 145 mål på 346 matcher, och önskar honom och hans familj lycka till i framtiden”.

Man skriver fortsatt att alla i föreningen ”är fokuserade på att fortsätta lagets utveckling under Erik ten Hag”.

Artikeln uppdateras.

60 SEKUNDER: Vad har hänt med Ronaldo?

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Återvände som hjälte – nu kan Cristiano Ronaldo lämna Manchester United bakvägen Foto: TT

Du kanske också gillar