Hem Sport David Beckham på hemligt besök i Stockholm

David Beckham på hemligt besök i Stockholm

förbi admin
0 kommentar

Sportbladet kan berätta att David Beckham befinner sig på ett hemligt besök i Sverige.

Under onsdagen besökte fotbollsikonen ett exklusivt event i Stockholm.

– Han är charmerande, säger modeprofilen Daniel Lindström till Sportbladet.

Under onsdagskvällen ägde ett mycket exklusivt och hemligt event rum där före detta fotbollslegendaren David Beckham var det stora dragplåstret.

Eventet ägde rum i samarbete med ett klockmärke i premiumsegmentet och gästerna bestod av folk i klock- och modebranschen. På Instagram har bland andra modeprofilen Per Nilsson, före detta chefredaktör för magasinet King, och Daniel Lindström, modechef på både King och magasinet Café, lagt ut bilder på David Beckham.

”Han är charmerande”

Enligt uppgifter till Sportbladet var han i Sverige för att ge några få intervjuer och sedan förgylla festen som ägde rum på en italiensk restaurang i Stockholm.

– Jag har träffat David Beckham ganska många gånger genom åren, han är ofta på Diors och Louis Vuittons visningar under herrmodeveckan i Paris. Han är alltid glad, tillmötesgående och generös med sin tid, berättar Daniel Lindström och fortsätter:

– Så var det i kväll i Stockholm också. Han är charmerande, leende, har mycket tid och ställer upp på hundratals selfies. Sen ska man veta att han får bra betalt av klockvarumärket för att göra detta, men det känns ändå genuint.

David Beckham dök upp på ett hemligt event i Stockholm under onsdagen.
David Beckham dök upp på ett hemligt event i Stockholm under onsdagen.

”Hans legacy är ifrågasatt”

David Beckham har annars den senaste tiden varit på tapeten på grund av sitt engagemang i fotbolls-VM i Qatar. Han har fått en hel del kritik för att han stöttar turneringen. Något som dock enligt Daniel Lindström inte märktes av under kvällen.

– Hans legacy är ju ifrågasatt just nu med tanke på hans engagemang i Qatar-VM. Men det märktes inte i kväll, alla verkade älska David Beckham, både kvinnor och män…

Modeprofilen Daniel Lindström
Modeprofilen Daniel Lindström

Du kanske också gillar