Hem Sport “Det gör lite ont i mig”

“Det gör lite ont i mig”

förbi admin
0 kommentar

Den offensive mittfältare fick efter en succéstart på året svårare att få speltid under den tidigare MFF-tränaren Milos Milojevic, och i slutet av juli lånades 20-åringen ut till Kalmar FF. Sebastian Nanasi gjorde där sin sjätte raka start när KFF överraskande slog Malmö med matchens enda mål i går.  

Det sena självmålet från Lasse Nielsen medförde att MFF är hela tio poäng bakom serieledaren Häcken, och Nanasis känslor var blandade efter matchen. 

– Både och. Det är så klart Malmö jag tillhör i grunden så det är klart att det gör lite ont i mig att vi tar tre poäng från Malmö. Samtidigt är det sjukt skönt att vi kan göra det på Eleda Stadion, det visar vilken kvalitet det finns hos oss som lag, säger Sebastian Nanasi.  

Hur var det personligen att vara tillbaka? 

– Jättekul att vara på hemmaplan igen och höra alla supportar sjunga. De skapar ett jävla tryck här och det är alltid roligt att spela här. 

Nanasi valde att fira både målet och segern utan några större gester.  

– Jag brinner fortfarande för Malmö och älskar Malmö. Jag kommer att respektera dem genom att inte fira för allt vad jag har, när vi vinner matchen, säger Kalmarspelaren.  

Han väntar fortfarande på att bryta poängnollan i Kalmar, där han getts ett stort förtroende från tränaren Henrik Rydström, som Nanasi kallar “fantastisk”. 

– Jag trivs jättebra i Kalmar. Sedan dagen jag kom dit har jag blivit väl omhändertagen och kommit in bra i gruppen. Förstått deras spelsätt och hur de vill spela fotboll. Allting känns allmänt bra, säger Nanasi.  

Han har kontrakt med MFF över säsongen 2025. 

Du kanske också gillar