Hem Sport Dua Lipa nobbar Qatar-VM 2022 – ryktades uppträda på invigningen

Dua Lipa nobbar Qatar-VM 2022 – ryktades uppträda på invigningen

förbi admin
0 kommentar

Dua Lipa uppträder i Sydney.

Det har ryktats om att hon ska delta under öppningsceremonin av Qatar-VM.

Nu slår popstjärnan Dua Lipa, 27, ner uppgifterna.

”Jag kommer inte att uppträda och har inte heller involverats i några förhandlingar att göra det”, skriver hon på sin Instastory.

Under de stora mästerskapen i fotboll inleds turneringarna allt som oftast med en storslagen invigning där artister uppträder. Sångerskan Dua Lipa – som bland annat ligger bakom hitlåtarna ”New Rules” och ”Physical” – har ryktats gå upp på scen under Qatar-VM.

På Instagram bemöter hon skriverierna:

”Det florerar just nu mycket spekulationer kring att jag kommer att uppträda på öppningsceremonin under VM i Qatar”, skriver hon på Instastory och fortsätter med att bekräfta att hon nobbar turneringen.

”Jag kommer inte att uppträda och har inte heller involverats i några förhandlingar att göra det”.

Dua Lipa menar att hon ser fram emot att besöka Qatar när man ”uppfyllt alla löften om mänskliga rättigheter som landet gav när man tilldelades mästerskapet”.

Han uppträder

Enligt DailyMail har Robbie Williams, och K-Pop-stjärnan Jungkook, fått giget för Qatar-VM. Williams har kritiserats på sociala medier för valet att ta jobbet.

Andra som kan komma att uppträda är Shakira, J Balvin och Black Eyed Peas, skriver DailyMail.

Williams deltog vid invigningen av fotbolls-VM i Ryssland 2018. Då skrev bland annat den brittiske affärsmannen Bill Bowder såhär på Twitter:

”Det finns många sätt att tjäna pengar, Robbie Williams, men att sälja din själ till en diktator borde inte vara ett av dem. Skäms”.

När 48-åringen tog ton vid ceremonin 2018 valde han dessutom att peka fulfinger rakt in i kameran – som svar efter klagomålen.

Fotbolls-VM i Qatar drar igång den 20 november.

Du kanske också gillar