Hem Sport Efter Bosse Anderssons pik till experterna – Axéns svar: ”Smaken är som baken”

Efter Bosse Anderssons pik till experterna – Axéns svar: ”Smaken är som baken”

förbi admin
0 kommentar

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson pikade Alexander Axén i direktsändning.

Men det hela var planerat.

– Han ringde mig innan och sa att han skulle säga så, säger Alexander Axén till Sportbladet.

Alexander Axén följde inte sändningen inför Djurgården–Molde, och missade därför den pik Bosse Andersson, 54, delade ut inför matchstart till honom och Discovery-kollegan Nordin Gerzic, 38.

Experterna i Viaplays sändning var Erik Niva och Lasse Lagerbäck.

– Man märker att det är internationell nivå i TV-studion när man inte står bredvid Gerzic och Axén, sa i Viaplays sändning.

Men piken Bosse Andersson delade ut var planerad sedan tidigare.

När Sportbladet når honom bekräftar experten att Bosse Andersson hade ringt honom inför sändningen och förvarnat honom vad som komma skall.

– Han ringde mig innan och sa att han skulle säga så. Vi är jättebra kompisar så han frågade om han kunde köra den grejen, säger Alexander Axén.

Även om Axén tar lätt på piken passade han ändå på att dela ut en liten salva.

– Det var ju jätteroligt, men han sa att det märks att Djurgården spelar internationellt på studion. Han sa aldrig om det var en bättre eller sämre studio, säger Axén gåtfullt.

”Behöver inte alltid tycka likadant”

Är det stor skillnad på dig och Gerzic i en studio jämfört med Erik Niva och Lasse Lagerbäck?

– (Haha) Det är väl som allt, smaken är som baken. Vad vill man ha? Vad är man van vid? Det är det som är det fina med det här, man behöver inte alltid tycka likadant.

Djurgården vann sin hemmamatch mot Molde med 3–2 igår efter ett sent mål i slutminuterna av Joel Asoro, samtidigt som Malmö förlorade sin bortamatch mot Union Saint-Gilloise med samma slutsiffror efter två snabba mål av belgarna.

Det som kommer ligga och skava för Djurgården är ju krysset mot Shamrock Rovers, för jag tror inte resten av lagen tappar poäng mot irländarna. Men det är inte alls omöjligt att de går vidare ändå. För Malmö tror jag att det blir tuffare, inte omöjligt men tuffare, avslutar Axén.

Alexander Axén.

Du kanske också gillar