Hem Sport Erling Haaland visar upp sin nya lyxklocka

Erling Haaland visar upp sin nya lyxklocka

förbi admin
0 kommentar

Erling Haaland är klar för Manchester City där han väntas tjäna runt 4,6 miljoner kronor i veckan. 

Då har han passat på att unna sig lite extra lyx. 

När den norske stjärnanfallaren anlände till landslagets träning gjorde han det med en blå necessär från Louis Vuitton och en matchande klocka från Vacheron Constantin. 

”Är typsikt fotbollsspelare”

Klockan kommer från märkets Overseas-kollektion och som ny kostar den en kvarts miljon norska kronor (dryga 260 000 svenska kronor).

– Använd är den nog minst 50 procent dyrare, säger klockentusiasten Sigmund Sagberg Andersen till Dagbladet.  

Att klockan pryder Haalands arm är inte förvånande.

– Det är inte överraskande att det är en klocka som är väldigt svår att få tag i. Du får inte en blå urtavla hos en vanlig återförsäljare, fortsätter Sagberg Andersen. 

– Haaland har självklart en blå urtavla som matchar hans Louis Vuitton-väska. Denna får du endast tag på i Vacherons märkesbutiker. Det är typiskt fotbollspelare och stjärnor att gilla klockor som ingen annan kan få tag i. Det är oftast lika viktigt som själva klockan. 

Gav bort klockor för 5 miljoner 

Det är inte första gången Haalands klockintresse hamnar i fokus. 

När 22-åringen tog farväl av sina lagkamrater i Borussia Dortmund rapporterade Bild att han gav dem var sin Rolex med en ingraverad personlig hälsning till ett värde av upp till 150 000 kronor per klocka. Ledarna fick i sin tur en Omega Speedmaster Professional för ett värde av 70 000 kronor. 

Totalt har Haaland spenderat över fem miljoner kronor på presenterna – det vill säga lite mer än vad han tjänar i veckan i sin nya klubb. 

Haaland har däremot inte velat uttala sig om varken Manchester City eller klockorna. Och när hans landslagskamrat och gode vän Martin Ödegaard fick frågan om han fått en klocka av Haaland så svarade han. 

– Haha, nej. Jag har inte fått någon present. Det får du fråga honom om, säger Ödegaard till Dagbladet. 

Tv: Kulusevskis hyllning till Conte

Du kanske också gillar