Hem Sport Fjellströms kritik mot MFF: “Bästa truppen

Fjellströms kritik mot MFF: “Bästa truppen

förbi admin
0 kommentar

Stora skadeproblem, överkört av Djurgården och ett tungt tapp i Sundsvall. Den första halvan av årets allsvenska har varit tung för Malmö FF, som nu ligger femma i en haltande tabell. Detta efter att enligt många experter ha gått in i säsongen som guldfavorit och dessutom med två raka ligatitlar i bagaget.

– Är man Malmö-supporter är man nog oerhört besviken på den här inledningen på säsongen. De hade ju tre raka förluster där ett tag, bara det känns ju ovanligt för Malmö FF, säger Camilla Nordlund, programledare på Discovery om MFF:s start i podcasten Sporthuset.

Jens Fjellström, expert på Discovery, var en av dem som hade Malmö FF som guldfavorit inför säsongen. Men vårens prestationer har fått honom att tveka.

– Jag är på väg att släppa det favoritskapet. De må ha den bästa truppen, men de har inte de bästa idéerna. När jag söker nu och kollar efter vad det finns för grundprinciper i deras spel, det är ganska lätt att hitta när du tittar på Djurgården, Elfsborg, Häcken. När jag tittar på Malmö FF tycker jag inte det finns på plats. Där är en problematik. De har inte det bästa arbetssättet och de måste man också ha om man ska vinna SM-guld. Vid det här laget borde de veta vad det är de vill använda sig av, säger han i Sporthuset.

Malmö FF har tillsammans med Djurgården, AIK och Helsingborgs IF en match mer spelad än övriga i serien. På 13 matcher har laget samlat ihop 21 poäng.

Du kanske också gillar