Hem Sport Fotbollsvärlden sörjer Raiola: “Den bäste”

Fotbollsvärlden sörjer Raiola: “Den bäste”

förbi admin
0 kommentar

Det var tidigare under lördagen som Mino Raiolas familj meddelade att den välkände agenten dött, 54 år gammal. Det kommunicerades på italienarens officiella konto på Twitter. 

“Det är med stor sorg vi meddelar att den mest omsorgsfulla och fantastiska fotbollsagenten någonsin har avlidit”, skrev familjen bland annat. 

Efter Raiolas död har nu flera välkända profiler inom fotbollsvärlden uttalat sig om beskedet på sina sociala medier. En av dem är Marco Veratti, som tidigare haft Mino Raiola som agent. 

“Store Mino”, skriver den italienske landslagsmittfältaren i ett inlägg på sin Instagram. 

Aurelio De Laurentiis, som äger den italienska klubben Napoli, skriver på sin Twitter att “nyheten om Mino Raiolas död plågar mig och hela Napoli. De djupaste och mest uppriktiga kondoleanserna och vår närhet till din familj”.

Förutom att Erling Haalands pappa, Alf-Inge Haaland, sörjer agenten, har den norske storstjärnan själv dessutom publicerat ett foto på honom och Raiola på sin Instagram med följande bildtext: “Den bäste”. 

Till saken hör att Haaland hade Mino Raiola som agent fram till dennes död. 

Därutöver sörjer dessutom en mängd klubbar agentens död. Milan, Inter, Paris Saint-Germain och Lille är några som publicerat inlägg på sina sociala medier gällande Mino Raiolas bortgång.

Du kanske också gillar