Hem Sport “Gör ju inte att självförtroendet minskar”

“Gör ju inte att självförtroendet minskar”

förbi admin
0 kommentar

Efter att ha gjort fyra mål och fem assist i Degerfors värvades Victor Edvardsen till Djurgården. Men där har det inte flutit på lika bra. M efter tre mål och lika många assist på de elva första matcherna så kanske det lossnade senast?

Då var anfallaren inblandad i mycket när Djurgården besegrade Gif Sundsvall med 5-2.

– Det känns bättre och bättre. Jag börjar komma in i det mer och mer. Det var skönt att få göra mål igen, sedan blev det en assist och tre hockeyassist. Så jag var inblandad i allt. Det känns bra, säger han till Fotbollskanalen.

Är det viktigt att vara inblandad i så många mål?

– Det är klart att man vill känna sig delaktig. Sedan finns det andra delar där man också kan vara delaktig, som jag har visat under våren. Men jag är här för att bidra med mål, assist och poäng. Så det gör ju inte att självförtroendet minskar.

– Jag blev värvad för att göra mål, det var det som Djurgården saknade förra året. Så det ligger på mig att jag inte har haft den skärpan och inte gjort fler mål. Men efter uppehållet nu så har jag fokuserat på att gnugga på hårt och fokusera på rätt grejer, då tror jag att det kommer att komma. Så det var skönt att det gav utdelning direkt mot Sundsvall.

Nu väntar derby mot Hammarby. En viktig match för båda lagen.

– Hammarby är bra. Har mycket possession med fart. Vi får se upp med det som Hammarby är bra på. Men samtidigt ska vi inte ha för stor respekt utan vi ska trumma på och göra vår grej, gör vi det så hoppas jag på tre poäng, säger Edvardsen och fortsätter:

– Det är en viktig match som vi vill vinna. Vi står på samma poäng. Vi vill haka på i toppen.

Du kanske också gillar