Hem Sport Greenwood har slagit rekord i Getafe

Greenwood har slagit rekord i Getafe

förbi admin
0 kommentar

Mason Greenwood, 21, har lämnat Manchester United för Getafe på lån. United bestämde sig tidigare i sommar för att göra sig av med forwarden – efter att engelsmannen tidigare varit åtalad för försök till våldtäkt och misshandel, men sedan friats från anklagelserna – och till slut blev det alltså en övergång till Spanien. 

Aktivisten Ana Bella Estevez som jobbar för Ana Bella Foundation, en organisation som tillhandahåller hjälp och stöd till personer som drabbats av våld på grund av kön, har krävt att Getafe ska sparka ut Greenwood – men samtidigt verkar hon inte ha alla med sig.

Den engelska tidningen Daily Mail rapporterar nu att Greenwood slagit ett rekord i Getafe.

Enligt tidningen har Getafe på bara en vecka sålt fler tröjor med Greenwoods namn på ryggen än vad klubben sålt med någon annan spelares tröja någonsin. Tidningen har inte information om hur många tröjor det rör sig om, men skriver att Getafe på flera olika plan fått mer uppmärksamhet efter den kontroversiella värvningen. 

Greenwood väntar fortsatt på att göra debut med Getafe i La Liga. Han gjorde senast en match med United i slutet av januari 2022. 

Getafe är på 14:e-plats med fyra poäng efter fyra omgångar i ligan. 

Du kanske också gillar