Hem Sport Guidetti i bråk med Jeremejeff efter stormatchen: ”Jag ska döda honom”

Guidetti i bråk med Jeremejeff efter stormatchen: ”Jag ska döda honom”

förbi admin
0 kommentar

John Guidetti var märkbart irriterad efter AIK:s förlust mot Häcken. Efter att Guidetti satt 1-2 på straff ville han få igång spelet snabbt, men Häckens målvakt höll kvar bollen, vilket skapade irritation.

Efter att domaren blåste av matchen syntes det att tv-bilderna hur Guidetti och Jeremejeff hade en argumentation på planen, något som fortsatte även i spelargången.

Där hördes Guidetti säga: ”Jag ska döda honom, jag ska slå sönder honom”.

Jeremejeff ”Det är klart att han är sur”

Anledningen till utbrottet ska enligt Guidetti vara att Jeremejeff hånat AIK efter matchen.

– Det är klart att det blir en grej men för mig är det inte en grej, jag tyckte vi var bättre idag. Och sedan vad som sägs och inte sägs på planen är väl en sådan klassisk grej som stannar där, säger Jeremejeff till SVT Sport och fortsätter:

– Men som jag sa i en annan intervju, det är en fantastisk spelare med en otrolig karriär så det är klart att han är sur över att de förlorade och jag är glad att vi vann. Sådant hör till tycker jag,

Han sa att han tyckte det var brist på respekt och att han ska döda dig, vad säger du om det?

– Jag hörde inte det. Han är väl sur över förlusten men jag vet inte vad jag ska kommentera. De tryckte på på slutet och det blev pirrigt och han hade något läge där på slutet, det är klart att han blir besviken då.

Guidetti ångrade sig efteråt: ”Kommer och säger att vi är bajs”

– Det är självklart fel av mig, men det är känslor. Men det ska ju inte höras av er (journalister), ni ska ju inte vara där. Det är ju vi spelare som kommer in i omklädningsrummet som säger andra saker också, säger Guidetti och fortsätter:

– Jag menade ju självklart inte ordagrant att jag skulle göra det. Det hoppas jag att du och jag förstår. Sedan kan du ju vrida orden som du vill, det är absolut inte så jag menade, säger han i mixade zonen till en samling journalister efter matchen.

Du kanske också gillar