Hem Sport Halep opererad: “Haft svårt att andas”

Halep opererad: “Haft svårt att andas”

förbi admin
0 kommentar

Den tidigare världsettan har ramlat ner till plats nio på rankningen efter några jobbiga år. I början av 2022 var Simona Halep nära att lägga av helt med tennisen, har hon sagt, och trots en nytändning i och med samarbetet med nye tränaren Patrick Mouratoglou, har motgångarna delvis fortsatt.

I Franska mästerskapen i somras åkte Halep ut mot 19-åriga kinesiskan Qinwen Zheng efter att ha drabbats av en panikattack. I WTA-turneringen i Washington i augusti bröt hon en match av hälsoskäl. Och i US Open nyligen tog det oväntat slut redan i första omgången mot ukrainska kvalspelaren Darija Snihur.

Ett av problemen har Halep nu åtgärdat.

“Vissa av er vet redan att jag har haft problem med näsan ett tag, och det blev värre under sommaren, i synnerhet i Washington. Det här problemet har gjort att jag har haft svårt att andas, och det har varit ännu värre på nätterna när näsan blev helt blockerad. Den enda lösningen var att genomgå en operation”, skriver Simona Halep på Twitter.

Därför blir det inget spel på ett tag för 30-åringen, och WTA-slutspelet med start den 31 oktober kan ligga i farozonen.

“Jag kommer behöva några veckors vila innan jag kan dra i gång igen”, skriver Halep.

Du kanske också gillar