Hem Sport Här visar Zlatan upp obehagliga knäbehandlingen

Här visar Zlatan upp obehagliga knäbehandlingen

förbi admin
0 kommentar

I sex månader spelade Zlatan Ibrahimovic utan korsband i vänster knä.

För att klara det krävdes att han tömde knät på vätska en gång i veckan.

Nu visar Milananfallaren upp behandlingen på en video som inte passar för den känsliga tittaren.

En uppskattningsvis fyra centimeter lång nål sticks in i det svullna knät från utsidan. Och ut dras flera centiliter av gul vätska.

En behandling Zlatan gjorde en gång i veckan för att fortsätta spela för Milan utan korsband i vänster knä och som han nu visar upp i en film på Twitter.

”Tömde knät en gång i veckan i sex månader”, skriver han till filmen.

Att knät svullnade upp menar korsbandsexperten och överläkaren Anders Stålman är ett tecken på att Zlatan haft fler problem i knät än just korsbandet.

– Det är inte bra, det tyder på en annan skada i knät. Det är inte det skadade korsbandet som ligger bakom svullnaden utan sannolikt någon menisk eller brosk, sa han till Sportbladet tidigare i veckan.

”Inte omöjligt att komma tillbaka”

Zlatan opererade knät direkt efter säsongen hos franske ortopeden Bertrand Sonnery-Cottet. Anders Stålman menar att det finns en chans att han kan komma tillbaka i spel.

– Jag har inte sett hans knä men det behöver inte vara kört. Har han motivationen och man har fått till det bra så är det inte omöjligt att komma tillbaka. Men det kräver en hel del, sa han nyligen.

Du kanske också gillar