Hem Sport Harry Kane historisk när Tottenham slog Wolverhampton i Premier League

Harry Kane historisk när Tottenham slog Wolverhampton i Premier League

förbi admin
0 kommentar

Harry Kane räddade Tottenham – igen.

På hörna fixade han segern med sitt 185:e mål för Londonklubben i Premier League.

Nu är 29-åringen historisk som den spelare som gjort flest mål för en enskild klubb i ligans historia.

I en hetlevrad match mot Chelsea senast såg Harry Kane till att rädda poäng för Tottenham när han satte kvitteringen i den 96:e minuten.

I lördagens match mot Wolverhampton räddade 29-åringen Londonklubben igen.

Efter en ganska trög första halvlek – där gästerna Wolverhampton stundtals var det bättre laget var matchen länge mållös.

Men efter en dryg timmes spel så kom det första målet.

Harry Kane historisk

Harry Kane fick stå helt fri i boxen och enkelt nicka in ledningsmålet på en hörna – mitt framför ögonen på den brasilianske ikonen Ronaldo.

– All kredd till Wolves, de gjorde det svårt för oss. I andra halvlek kom vi ut med mer intensitet. Vi skapade lägen och vi förtjänade ett mål. Vi skapade inte mycket efter det, men det gjorde inte de heller, säger Kane till BT.

Fullträffen var 29-åringens 185:e i Tottenhamtröjan – en siffra som gör honom historisk. Han går därmed om Sergio Agüero som den spelare som har gjort flest mål för en enskild klubb i Premier Leagues historia.

– Det har varit nio eller tio fantastiska år i PL. Förhoppningsvis är det många år kvar. Jag älskar att göra mål, men det viktigaste är att vinna matcher. Kredd till killarna, de kämpade hårt. Vi måste börja starta matcher bättre och bli bättre. Men det är ett tecken på ett bra lag, att man vinner utan att spela på topp, säger Kane.

1–0 stod sig matchen ut och Londonklubben är fortsatt obesegrade efter de tre första omgångarna i PL. Dessutom går de upp i serieledning – dock med en match mer spelad.

Du kanske också gillar