Hem Sport Hernrik Rydström om Malmö FF-ryktena: ”Blir patetiskt”

Hernrik Rydström om Malmö FF-ryktena: ”Blir patetiskt”

förbi admin
0 kommentar

Det spekuleras i Henrik Rydström som ett av de hetaste namnen som ny tränare i Malmö FF.

Nu kommenterar Kalmar FF-tränaren för första gången ryktena.

– Att det spekuleras om Malmö FF och så där, för mig blir det bara patetiskt. Jag tycker att jag är för dålig just nu, säger han till Barometerns KFF-podd.

Samma dag som Milos Milojevic i början på januari presenterades som Malmö FF:s nye tränare kunde Sportbladet avslöja att Kalmar FF:s Henrik Rydström varit högaktuell för jobbet men tackat nej av familjeskäl.

Detta bekräftades sedan av Rydström själv i Barometerns KFF-podden.

När Milojevic nu fått sparken ett drygt halvår senare och MFF ger sig ut på en ny tränarjakt spekuleras det förstås i Rydströms namn igen.

”Henrik Rydström skulle må bra av att få alla resurser han behöver. Jag tror att Malmö FF skulle må bra av honom också”, skrev till exempel Sportbladets Simon Bank i fredags i en krönika efter att Milojevic tvingats lämna.

MFF:s sportchef Andreas Georgson sa i går till Sportbladet att det var givet att man gick tillbaka till den lista på kandidater som man hade i våras:

– Det är klart att man börjar där. Det vore dumt annars för där gjorde vi ett rejält grundarbete.

”Blir bara löjligt”

Nu kommenterar Rydström själv för första gången de nya spekulationerna om honom och MFF. Han gör det i det senaste avsnittet av KFF-podden som släpps i morgon men där ett utdrag redan publicerats på Barometerns sajt.

Enligt Rydström har han inte hört något mer från MFF.

– Och om jag ska lägga till en bisats som vanligt, så är det på riktigt…, jag skäms ju själv över att det ens spekuleras när det blir så här i den vardagen som jag sliter i.

Rydström verkar inte ha kommit över den tunga förlusten mot jumbon Degerfors i helgen ännu.

– Men att det spekuleras om Malmö FF och så där, för mig blir det bara patetiskt. Jag tycker att jag är för dålig just nu.

– Det är inte att jag är för dålig för Malmö eller Norrköping, det är mer…, att jag tänker inte ens på det. Och det blir bara löjligt när jag försöker tänka på det, för att jag tycker jag var så jävla dålig…, uppenbarligen var jag för dålig för att mitt lag skulle klara av Degerfors, säger Rydström i podden enligt Barometern.

Du kanske också gillar