Hem Sport Holmberg fick debutera när Maple Leafs vann | NHL

Holmberg fick debutera när Maple Leafs vann | NHL

förbi admin
0 kommentar

Holmberg ledde Maple Leafs tredjekedja med Calle Järnkrok och Pierre Engvall på kanterna.

Trion skapade en rad chanser, men hade dålig lycka med avslutningarna. Ingen av dem hamnade i poängprotokollet.

Holmberg fick göra 16 byten och spela i 10.01 minuter. Han hade två skott på mål och spelade 45 sekunder i powerplay och 35 sekunder i boxplay.

Järnkrok (14.41 min) och Engvall (12.50 min) fick lite mer istid. Alla tre var klart godkända och fick beröm i tv-sändningen av matchen från Scotiabank Arena hos kanadensiska Sportsnet.

Assist av Nylander

Den ende av lagets svenskar som antecknades för en poäng i nattens match var William Nylander, som spelade fram Tavares till 2-1-målet i slutminuterna av den första perioden.

Hos Philadelphia kämpade Felix Sandström i kassen, men hade inte turen på sin sida. Speciellt inte i samband med Tavares 5-2-mål när Felix förlorade den vänstra skridskoskenan sekunderna före efter att ha backat in i ena stolpen. 

På tv-bilderna från målet kan man se att svensken inte kan göra den sidledsförflytting han försöker få till för att stoppa skottet från den högra tekningscirkeln att gå in.

Sandström räddade 39 skott och väntar fortfarande på sin första vinst i NHL. Det här var hans åttonde start i kassen under de senaste två åren.

Du kanske också gillar