Hem Sport Hugo Larsson stannar i Malmö FF – nobbar Premier League-flytt

Hugo Larsson stannar i Malmö FF – nobbar Premier League-flytt

förbi admin
0 kommentar

ESTEPONA. Hugo Larsson stannar i Malmö FF – trots intresse från Premier League och Bournemouth. Mittfältaren tog beslutet i dagarna.

– Det var smickrande, säger han.

Sportbladet avslöjade i veckan att Premier League-laget Bournemouth ville värva Hugo Larsson för en rekordsumma. Klubben hade tagit en kontakt med MFF och var villiga att erbjuda över 90 miljoner kronor för spelaren, vilket hade blivit en rekordövergång i Allsvenskan. Planen för Bournemouth var att köpa spelaren nu för att sedan låna ut honom, antingen till Lorient i Ligue 1 eller tillbaka till MFF direkt.

Men dagen efter Deadline day avslöjade 18-åringen att han blir kvar i Malmö FF.

– Det känns rätt skönt att det är över. Det har varit mycket tankar den senaste tiden. Jag kände att steget jag hoppades på skulle finnas kanske inte dök upp. Jag har mest tittat på den sportsliga delen och det ska mycket till för att jag ska lämna Malmö FF.

– Det har funnits konkreta saker att ta ställning till och det har funnits intresse. Men det perfekta steget kom inte och jag trivs väldigt bra i MFF, säger han.

Men det var upp till dig att bestämma tid i slutändan, inte så att klubbarna inte kom överens?

– Som jag förstått det.

Hur var det för dig att fundera över det här beslutet?

– Det är väl första gången för mig och det har varit en tankspridd period. Jag har fått försöka ta in så mycket information som mycket så att jag skulle ha alla kort på bordet.

– Det har varit lite jobbigt, men jag är nöjd med hur det blev.

Du kanske också gillar