Hem Sport ”Hur krossar man en knäskål?”

”Hur krossar man en knäskål?”

förbi admin
0 kommentar

Aminata Diallo, 27, står åtalad efter att ex-lagkamraten Kheira Hamraoui, 32, blivit brutalt misshandlad.

Nu har nya uppgifter framkommit ur polisutredningen.

Enligt Le Parisien ska Diallo ha googlat ”hur krossar man en knäskål?” före attacken på Hamraoui.

Det var under förra hösten som PSG:s Kheira Hamraoui blev brutalt misshandlad av maskerade män. Hamraoui åkte hem från en middag tillsammans med lagkamraten Aminata Diallo, och enligt uppgifter blev den förstnämnda utdragen ur en bil.

Därefter ska Hamraoui blivit misshandlad med järnrör.

Åtalas för grovt våld

Det hela ledde till att Diallo, tillsammans med två andra män, blev gripna. Diallo misstänktes för att ha bett männen misshandla Hamraoui. Efter en tid släpptes de på fri fot.

Förra veckan blev dock Diallo och fyra män gripna på nytt. Franska åklagare meddelade sedan att 27-åringen åtalats för ”grovt våld” och ”kriminellt samröre”.

Googlade ”farlig drog-cocktail”

I dag har det framkommit nya uppgifter från polisutredningen, som stärker misstankarna som riktats mot Diallo. Bland annat uppger Le Parisien att Diallo ska ha googlat ”hur krossar man en knäskål?” före attacken. Hon uppges även ha sökt på hur mar gör en ”farlig drog-cocktail”.

Enligt uppgifter från bland annat Le Parisien framkommer det ur polisutredningen att Diallo odlat ett hat och en avundsjuka gentemot hennes tidigare lagkamrat Hamraoui, och att det ska ha varit ett motiv bakom den planerade attacken.

Amanita Diallo är i dagsläget klubblös.

Aminata Diallos
Aminata Diallos

Du kanske också gillar