Hem Sport IFK Göteborg erbjöds världsstjärnan Radja Nainggolan under sommarfönstret

IFK Göteborg erbjöds världsstjärnan Radja Nainggolan under sommarfönstret

förbi admin
0 kommentar

Det är inte för intet som sommarens transferfönster brukar kallas för silly season. Det är den tiden på året som flest spelare byter klubbar och varje sommar brukar bjuda på flera överraskningar. 

I år hade en sådan överraskning kunnat ske i allsvenskan. Kanske till och med i paritet med när Marek Hamsik skrev på för IFK Göteborg 2021. Och likt då, var det IFK Göteborg som även denna gång erbjöds en världsstjärna. 

Enligt vad Fotbollskanalen erfar erbjöds Blåvitt den belgiska stjärnan Radja Nainggolan under sommarens fönster. 35-åringen är för tillfället klubblös efter att ha lämnat Serie B-klubben Spal när hans kontrakt gick ut efter förra säsongen och är nu på jakt efter en ny klubb. 

Till slut blev det ingen affär till Blåvitt. Man värderade erbjudandet men kom fram till att inte nappa på det. Det svenska övergångsfönstret stängdes igår och den sista värvningen IFK Göteborg gjorde var att plocka in Atalanta-talangen David Pérez på lån. 

De värvningar Blåvitt gjorde i sommar kan därmed summeras till Thomas Santos, Arbnor Mucolli, Astrit Selmani, Kolbeinn Thórdarsson och David Pérez. 

Fotbollskanalen har sökt IFK Göteborgs tekniska direktör Ola Larsson för kommentar utan framgång. 

Du kanske också gillar