Hem Sport IFK Göteborgs Amir Al-Ammari lånas ut till Mjällby

IFK Göteborgs Amir Al-Ammari lånas ut till Mjällby

förbi admin
0 kommentar

Han kom till IFK Göteborg som ett upphaussat nyförvärv inför säsongen.

Nu kan Sportbladet avslöja att Amir Al-Ammari är detaljer från att lånas ut till Mjällby.

Om inget oförutsett inträffar kommer affären att bli klar inom kort.

Efter fjolårets succésäsong i Halmstads BK var förhoppningarna höga på mittfältaren Amir Al-Ammari och klubbytet till IFK Göteborg.

I stället har det bara blivit tre matcher från start och allt annat än en given startplats under Mikael Stahres ledning.

Nu kan Sportbladet avslöja att mittfältaren är detaljer från en utlåning till Mjällby, där han återförenas med tränaren Andreas Brännström som hade Al-Ammari under tiden i Jönköpings Södra. Avtalet gäller säsongen ut.

Har dementerat flytt tidigare

Tidigare har både IFK Göteborg och Amir Al-Ammari själv dementerat att en utlåning eller försäljning skulle vara aktuell efter att Sportbladet publicerade nyheten om att han, Erik Sorga och Bernardo Vilar erbjudits till andra klubbar.

– Jag har haft samtal med Blåvitt. Jag vet hur situationen är och var vi står. Jag vill vara här och har 2,5 år kvar på mitt kontrakt. Att de skulle ringa till andra klubbar för att bli av med mig … det ser jag inte eftersom jag hade samtal med klubben några dagar innan, sa Al-Ammari till GP så sent som i juni.

Amir Al-Ammari lånas ut från Blåvitt.

Du kanske också gillar