Hem Sport IFK Norrköping detaljer från att värva Andri Lucas Gudjohnsen

IFK Norrköping detaljer från att värva Andri Lucas Gudjohnsen

förbi admin
0 kommentar

IFK Norrköping har varit tydligt med att truppen kommer att förstärkas efter att man sålt Abdulrazak Ishaq till belgiska Anderlecht för 45 miljoner kronor. Både Anton Eriksson och Laorent Shabani är klara för klubben – värvningar som kommer offentligöras inom kort.

Därutöver vill ”Peking” förstärka offensiven.

Isländsk media rapporterade för några veckor sedan att den förre storspelaren Eidiur Gudjohnsens son, Andri Lucas Gudjohnsen, 20, var aktuell för Norrköping. Det rapporterade fotbolti.net och hänvisade vidare till podcasten Dr.Football.

Värvar isländskt

Efter det har 20-åringen varit och besökt Norrköping under tiden som man förhandlat om en affär, både med spelaren samt Real Madrid Castilla, som Gudjohnsen tillhört sedan 2018. Nu är en övergång till ”Peking” mycket nära till hands.

Enligt uppgifter till SportExpressen är Andri Lucas Gudjohnsen endast detaljer från att bli klar för IFK Norrköping. Det som återstår är att skriva under kontraktet och genomföra den obligatoriska läkarundersökningen innan spelaren kan presenteras officiellt.

Han ansluter i veckan och ser ut att få ett kontrakt över fyra år.

Om inget oförutsett inträffar kommer det ske inom de närmsta veckorna. Andri Lucas Gudjohnsen har nio A-landskamper på meritlistan och har utöver Real Madrid Castilla även spelat för Real Madrids ungdomslag. Nu ser det ut att bli en flytt till ”Peking”.

Du kanske också gillar