Hem Sport Inget intresse runt Levi – trots leveransen: “Det är helt tyst”

Inget intresse runt Levi – trots leveransen: “Det är helt tyst”

förbi admin
0 kommentar

Så här långt har den färgstarke kantspringaren Jonathan Levi gjort det bra i årets allsvenska. Efter tio omgångar är IFK Norrköping-spelaren noterad för fem mål framåt och tre framspelningar. Nämnvärt i sammanhanget är att Levi levererat trots att Norrköping haft det tufft: hittills har laget vunnit lika många matcher som man förlorat. 

Den offensive 26-åringens framgång på planen har däremot inte renderat en uppsjö rykten om intresse från andra klubbar. Sanningen är att det är “helt tyst”, som han själv beskriver situationen. 

– Grejen är att det är helt tyst. Jag hör ingenting. Klubben hör ingenting. Jag är tydlig utåt med att jag inte kommer stanna här för evigt för jag hatar att vara den spelaren som säger att jag ska vara här, skriver ett nytt kontrakt och sedan lämnar två veckor efter. Jag vill vara rak och ärlig med att jag vill spela utomlands. Om jag stannar här i en vecka, ett halvår eller tre år till spelar inte så stor roll, men jag har fortfarande ambitionen att gå vidare. Men jag hör ingenting, säger han till NT. 

Levi berättar mer: 

– När transferfönstret är öppet så är man alltid lite mer på. Jag vill gärna testa ett äventyr utomlands, men om det blir nu, i vinter eller om ett och ett halvt år när kontraktet gått ut det vet jag inte. Samtidigt tycker jag det är kul med den kärlek jag har fått till den här föreningen.

Fortsättningsvis betonar Jonathan Levi att han inte har “någon stress att ta mig härifrån”. I stället menar Levi att han exempelvis blivit god vän med personerna som sitter på Norrköpings kansli. 

Svenskens kontrakt med IFK Norrköping sträcker sig till sista december 2023.

Du kanske också gillar