Hem Sport “Inte första gången det händer inför en viktig match”

“Inte första gången det händer inför en viktig match”

förbi admin
0 kommentar

Streama årets final i Uefa Champions League mellan Liverpool och Real Madrid på Telia och C More med start 19.30 samt se den på TV4 från 20.00 på lördag, den 28 maj.


 

Både Mohamed Salah och Sadio Mané sitter på avtal som går ut nästa sommar. Det har lett till spekulationer kring deras framtid i Liverpool, och de senaste veckorna har det allra främst handlat om rykten som länkat Mané till Bayern München.

När Liverpool-tränaren Jürgen Klopp mötte media inför lördagens Champions League-final mot Real Madrid på Stade France i Paris var han inte förvånad över Bayern-ryktena. Den tyske tränaren, med förflutet i Bayerns rival Borussia Dortmund, menade på att det varit något av ett genomgående tema i hans karriär – och hintade om en konspiration.

– Det här är fel ögonblick att prata om det. Vartän Sadio spelar nästa säsong kommer han att vara en viktig spelare. Men det här är inte första gången i min karriär som Bayern München-rykten dyker upp innan en avgörande match. Jag vet inte vad jag har gjort, men det tenderar att hända, sa Klopp på fredagens presskonferens.

Mané själv sa följande om ryktena under torsdagens mediadag:

– Svaret jag kan ge er nu är att jag känner mig väldigt bra och är fullt fokuserad på lördagens match, det är svaret jag måste ge innan finalen, sa han enligt Daily Mirror.

– Men kom tillbaka på lördag, då ska jag ge er det bästa svaret ni vill höra. Jag kommer att ge er alla vad ni vill höra. Jag lovar. Men just nu vill jag vinna (finalen) och har inte tid för andra saker.

Du kanske också gillar