Hem Sport Isak Hien klar för Hellas Verona | Allsvenskan

Isak Hien klar för Hellas Verona | Allsvenskan

förbi admin
0 kommentar

Försvaren Isak Hien har varit ett av Djurgårdens stora utropstecken under den pågående säsongen, vilket har resulterat i ett stort intresse från utlandet från bland annat flertalet italienska klubbar. 

Tidigare under veckan avslöjade SportExpressen att Serie A-klubben Hellas Verona presenterat ett bud på 30 miljoner kronor plus 12 miljoner kronor i bonusar.

”Kul att ta det här steget”

Nu är affären klar. Under lördagen presenterades Hien av den italienska klubben. 

– Det känns väldigt bra och det ska bli kul att ta det här steget. Att få spela i Serie A med ett lag som Hellas Verona är en utmaning som jag verkligen ser fram emot. Sedan är det såklart ”bittersweet” att lämna Djurgården, jag har ju trivts väldigt bra ända sedan jag kom. Så det har inte varit ett lätt val men det här kändes som ett steg jag ville ta i min karriär, även om saknaden av Djurgården kommer att vara extrem, säger Isak Hien till Djurgårdens hemsida. 

Hien skriver ett fyraårskontrakt

Mittbacken, som anlände till Djurgården inför förra säsongen, hyllar supportarna. 

– Supportrarna har betytt extremt mycket för mig. Speciellt när man inte fick spela så mycket, det är inte alltid så att folk riktigt tar in att vi fotbollsspelare också är människor. Så när man har sina tvivel, kanske på sig själv eller laget, så betyder stödet från supportrarna extremt mycket och det har det verkligen gjort för mig, säger Isak som nu får följa toppstriden i Allsvenskan och Conference League-gruppspelet på håll.

Hien skriver ett fyraårskontrakt med Hellas Verona som har tagit en poäng under två matcher under den nyligen inledda Serie A-säsongen. 

TV: Alexander Isak klar för Newcastle United 

Alexander Isak klar för Newcastle United

Du kanske också gillar