Hem Sport Isak Hien klar för Hellas Verona – lämnar Djurgården

Isak Hien klar för Hellas Verona – lämnar Djurgården

förbi admin
0 kommentar

Isak Hien ser ut att ha gjort sin sista match i Djurgården.

Spelaren reser under torsdagen till Italien för att besöka Hellas Verona.

Det meddelar Djurgården på sin officiella hemsida natten till torsdag.

Isak Hien har varit en följetong under de senaste veckorna. Mittbackens succé i allsvenskan har gjort så att han följs av en rad klubbar i Europa och det har varit intresse från såväl Basel, Slavia Prag, AEK Aten och Cremonese.

Uppgifter i Italien har sagt att spelaren varit så gott som klar för såväl Torino som Hellas Verona och under måndagen kom uppgifter från Turkiet att spelaren skulle vara klar för Besiktas. Men nu ser Hellas Verona ut att vinna dragkampen. Klubben är överens med Djurgården om en övergångsumma och spelaren har också fått tillåtelse att åka ner för att besöka klubben, något han ska göra under torsdagen.

Djurgården får en bra bit över 30 miljoner kronor

Hellas Verona har varit väldigt mån om att få in Hien i lagbygget och övergångssummorna som det spekulerats om är allt mellan 30 miljoner till över 40 miljoner kronor. Därmed ser alltså matchen mot Apoel, där Djurgården kvalificerade sig för gruppspelet i Europa Conference League, ut att bli Hiens sista i Blåränderna. Om övergången mot förmodan skulle spricka finns en rad andra klubbar, däribland Besiktas och Cremonese, som också vill köpa loss mittbacken.

Du kanske också gillar