Hem Sport Jaromir Jagr i trafikolycka – krockade med spårvagn | Hockey

Jaromir Jagr i trafikolycka – krockade med spårvagn | Hockey

förbi admin
0 kommentar

Den tjeckiske hockeyikonen Jaromir Jagr, 50, har vunnit allt som går att vinna. 

Trots sin ålder spelar Jagr fortfarande ishockey för Kladno i den tjeckiska ligan. 

Men nyligen höll det på att gå väldigt illa för Jagr som var inblandad i en bilolycka. Jagr skriver själv om incidenten i ett långt inlägg på sitt Instagramkonto där han själv tar på sig skulden för olyckan.

Jagr beskriver att han skulle passera en korsning.

”Det var mycket trafik och jag hann inte reagera på spårvagnen som åkte i hög fart åt samma håll som mig”, skriver Jagr och tillägger att han lade märke till spårvagnen när den var en halvmeter framför honom.

”Jag trodde att det var slutet för mig. Jag har alltid trott att force majeure vilar en hand på mig, och i dag fick jag se det igen. Tack gud”. 

Jaromir Jagr i trafikolycka

”Men viktigast av allt är att ingenting hände med passagerarna på spåvagnen. Nu vill jag lägga den här sorgliga händelsen bakom mig. Jag vill tacka för allas förståelse och även för hjälpen från dem som ingrep på plats”, skriver Jaromir Jagr.

Under sin långa karriär i NHL gjorde Jaromir Jagr 1733 matcher i världens bästa ishockeyliga. På dessa matcher svarade han för 1921 poäng. Han har vunnit Stanley Cup med Pittsburgh Penguins två gånger, 1990 och 1991. 

https://www.instagram.com/p/Cd-kkTGgHAF/

Märkliga mössan under hockey-VM

Alla snackisar från mästerskap i Finland

Du kanske också gillar