Hem Sport Jeahze ber om ursäkt: “Gjorde saker jag ångrar”

Jeahze ber om ursäkt: “Gjorde saker jag ångrar”

förbi admin
0 kommentar

Förra veckan stängde Hammarby av stjärnan Mohanad Jeahze från träning efter, enligt Aftonbladet, att han spelvägrat mot Varbergs Bois för att tvinga igenom en flytt, som uppgavs vara till turkiska Besiktas. Därefter har Besiktas skaffat sig en annan vänsterback, Arthur Musuaku, Hammarby har meddelat att man nobbat ett bud på Jeahze (dock inte från vilken klubb det kom ifrån) och vänsterbacken har återgått till träning.

– I en sådan här situation handlar det för oss om att väga in först och främst det sportsliga och även de ekonomiska aspekterna, och vi vill heller inte stå i vägen för en spelares drömmar och mål. Men vi ska ha skäligt betalt för en spelare som är under kontrakt med oss, och processen ska gå rätt till. Mohanad har ambitionen att gå utomlands, men så blev det inte den här gången. Därmed har både vi som klubb och Mohanad ett gällande avtal att leva upp till. Vi har haft ingående samtal med Mohanad och är överens om att allt fokus ligger på Hammarby tills vidare, och därmed återgår Mohanad till den gemensamma träningen, sa Hammarbys sportchef Jesper Jansson till klubbens hemsida i tisdag.

Jeahze har bett om ursäkt för sitt agerande på klubbens hemsida. Och nu gör han det även på Instagram. Han vänder sig till klubbens supportrar.

“Med anledning av den senaste tidens händelser vill jag be alla supportrar till Hammarby om ursäkt. Jag blev upprörd över händelser mellan mig och klubben och agerade i affekt och gjorde saker jag ångrar i efterhand, som jag förstår att många tagit illa vid sig av”, skriver vänsterbacken och fortsätter:

“Detta är jag ledsen för. I klubben har vi pratat ut om det här och vi är alla överens om att köra på. Jag kommer nu att fokusera på att göra mitt bästa för Bajen”.

Hammarby spelar sin nästa match på söndag mot Gif Sundsvall.

Du kanske också gillar