Hem Sport Jevgenij Malkins tid i Pittsburgh och NHL kan vara över – stjärnan förkrossad

Jevgenij Malkins tid i Pittsburgh och NHL kan vara över – stjärnan förkrossad

förbi admin
0 kommentar

Jevgenij Malkin har fortfarande inte skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Förhandlingarna mellan Pittsburgh och Malkins agent har stannat av, enligt The Athletic.

Det har fått 35-åringen att tvivla. Tidningen skriver att stjärnan känner att klubben bara vill ha honom på sina egna villkor, och att parterna står långt ifrån varandra.

Nära vänner uppger att Jevgenij Malkin är ”förkrossad” över Penguins brist på initiativ och att han själv tror sig ha skrivit på sitt sista NHL-kontrakt i karriären. Enligt The Athletic ska Pittsburghs lagkapten Sidney Crosby ha varit så pass orolig för sig vän att han nyligen besökte Malkin i södra Florida.

– Han vill bara spela i Pittsburgh, säger en vän till The Athletic.

– Han förstår inte hur det har gått så lång tid utan att han har skrivit på. Han (Malkin) sa: ”de tycker inte jag är en bra spelare – varför då?”.

Uppgift: Längden på kontraktet är problemet

NHL-veteranen, som fyller 36 i slutet av juli, har en skadedrabbad tid bakom sig. Förra året genomgick han en operation och var inte tillbaka i spel förrän i januari i år.

Enligt sajten är det längden på kontraktet som är problemet.

Malkin har varit öppen med att han vill stanna i klubben.

– Om det här laget vill har in nytt blod och unga killar och de ber mig att gå vidare, då får vi se… Jag tror på min agent och litar på honom. Jag vill stanna här. Jag vill spela i NHL… Jag hoppas jag stannar här. Jag hoppas jag avslutar karriären, sa han efter säsongsavslutningen.

Tv: Gabriel Landeskog efter Stanley Cup-segern

Landeskog Stanley Cup-mästare

Du kanske också gillar