Hem Sport Klart med nya chefer inom Region Norrbotten

Klart med nya chefer inom Region Norrbotten

förbi admin
0 kommentar
Pressmeddelande

Kontaktperson

,
Telefon:
E-post:

  • Publicerad: 2022-08-31
  •  Källa: Region Norrbotten

Region Norrbotten har gjort klart med tre nya divisionschefer inom vården. Det handlar Ann-Sofi Schäufele, Krister Berglund och Pernilla Nordqvist.

Ann-Sofi Schäufele tar över som divisionschef för Division Funktion från och med första oktober. Fram till dess kommer hon att vara tillförordnad divisionschef för Länssjukvård 1 samtidigt som en efterträdare till divisionschefen Jonas Thörnqvist utses.

– Jag ser fram emot att börja inom Division Funktion. Jag känner igen delar av verksamheten sedan tidigare och vet att det finns oerhört stor kompetens och ett stort engagemang hos alla medarbetare. Det gör att jag tror och hoppas att vi gemensamt kan fortsätta utveckla verksamheten framåt, säger Ann-Sofi Schäufele.

Krister Berglund, som för närvarande är chef för Division Psykiatri, kommer att vara tf divisionschef för Division Nära fram till och med 31 mars nästa år.

Hans nuvarande tjänst tas över av Pernilla Nordqvist, som nu är verksamhetschef vid Länsgemensam psykiatri. Även hon kommer att ha tjänsten som tf Chef för Division Psykiatri till och med 31 mars.

– Jag är nöjd med att kunna tillsätta tre så pass kvalificerade medarbetare på befattningarna som divisionschef för Funktion och tf divisionschefer för Nära och Psykiatri, säger tf regiondirektör Ulf Bergman.

När det gäller tillsättning av befattningarna som divisionschef för Länssjukvård 1 och Länssjukvård 2 gick ansökningstiden ut i söndags och anställningsintervjuer kommer att påbörjas så snart som möjligt. Ansökningstiden för IT/MT-Direktör har gått ut och anställningsintervjuer kommer att påbörjas även för den tjänsten.

Kontaktperson


Namn: Ulf Bergman

Titel: Tf Regiondirektör


Växel: 0920-28 40 00

Kommentera innehållet på sidan

Här kan du skicka in synpunkter eller kommentera innehållet på den aktuella webbsidan.

Det du skriver här skickas till Region Norrbottens webbredaktion.

Om du behöver kontakta vården ska du inte använda detta formulär. Ange inte några personuppgifter här.

Kontakta istället din hälsocentral eller vårdenhet via telefon eller genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster.

* = Obligatorisk uppgift


Du kanske också gillar