Hem Sport Klen utdelning i Avicii Arena för Red Wings

Klen utdelning i Avicii Arena för Red Wings

förbi admin
0 kommentar

I tredje perioden blev laget överkört.

Och totalt sett har Detroit Red Wings matcher i Avicii Arena varit en besvikelse. Men ändå en med viss uppkant. Som på torsdagskvällen när Red Wings i andra perioden hämtade in Senators ledning med 4-0 till 4-4, innan Senators kunde vinna med två sekunder kvar av förlängningen. På fredagskvällen hade ett dominant Red Wings 2-0 när matchen gick in i tredje perioden då allt rasade samman och laget tillät Maple Leafs att både reducera, kvittera och gå förbi.

– Vi kom hit för att ta fyra poäng… nu måste vi bara gå vidare. Vi spelade bra i första och andra perioden men i tredje började vi stå på hälarna. Vi blev passiva och de kunde ta över, sammanfattade Raymond.

Alltför ofta lämnades Torontospelare i öppna lägen framför målvakten Alex Lyon. Och Maple Leafs kunde kvittera matchen med Red Wings back Moritz Seider i utvisningsbåset efter en tripping mot Matthew Knies.

– Det är tufft att analysera matchen så här tätt efter den, men känslan är väl att vi blev rädda i tredje perioden… de är ett av de mest offensiva lagen i ligan och deras anfallsspel började ta över. Vi gav dem utrymme istället för att spela vårt spel som vi gjorde i de två första perioderna, sade Raymond.

– (Det som hände) berodde på oss. Tittar man på de två första perioderna så spelade vi med fart, vi fick ner pucken djupt, vi ägde pucken, vi spelade tufft i försvarszon… och i tredje blev vi skraja för att försvara ledningen, sade Raymond som också hyllade målvakten Alex Lyon som gjorde sin första match för säsongen.

Du kanske också gillar