Hem Sport Lagpresentation Sverigecupen: P15 HF Väst Svart

Lagpresentation Sverigecupen: P15 HF Väst Svart

förbi admin
0 kommentar

Distrikt och lag?
P15 Handbollförbundet Väst – Svart.

Hur har era förberedelser sett ut inför Sverigecupen?
Inför SVC så har vi haft två träningar tillsammans och hunnit med att spela två stycken träningsmatcher. Allt för att känna oss så förberedda vi bara kan till den tuffa men ack så roliga helgen som nu väntar oss. Vi lovade varandra när vi samlades första gången, som ett lag att ge varandra 110% i alla lägen och den inställningen har vart vår grund under allt vi gjort hitintills. Vi är redo. 

Vad ser ni mest fram emot under Sverigecupen?
Otroligt tuffa matcher och härlig inramning med stort stöd på läktaren. Väst är det största distrikt och vi kommer att heja på alla våra kompisar under hela helgen.

Vi ser framemot att visa upp vårt lag och hur långt vi kommit under den korta tiden tillsammans både på och utanför planen. Vi har under våra träningsmatcher hitta ett bra flow i vårt spel och vi har fått ut mycket av det vi ville träna på i olika situationer. Vi har längtat efter få visa upp oss i Sverigecupen och äntligen är det dags.

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Att få uppleva en fantastisk handbolls helg, ett bra uppstyrt engagemang och många bra matcher att få se när vi själva inte spelar. Eventuellt att till och med kunna få se Sveriges damer i EM mot Norge på lördagskväll på storskärm tillsammans med många från cupen.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
Tufft försvar, snabb handboll och en otroligt go stämning i vårt lag.

Berätta lite mer om ert lag: det kan handla om profiler i laget, rutiner vid sidan av banan, meriter eller något annat som kan vara roligt för motståndare och publik att känna till.
Vi har många olika speltyper i vårt lag men alla är väldigt bra skolade vilket synts i vårt spel. Många som besitter fin spelförståelse och vi gillar att spela med ett högt tempo som ni kommer att få se.

Vi har representanter från Önnered, Sävehof, Aranäs, Varberg och Torslanda. Vi ses i Nyköping!

När vi tränade ihop första gången i Valhalla Sport hall så fick vi träffa herrlandslaget efter vår träning. Vi fick veta att de var där genom att en dopningskontrolllant kom in under våra träning och frågade oss ledare om vi var handbollslandslaget och att han skulle göra en koll på oss inför landskampen. Vi blev lite chockade men också stolta över att vår träning såg såpass bra ut att vi misstogs för herrlandslaget. Något vi inte kommer att glömma.

Sverigecupen spelas i Nyköping 11-13 november.

P15 HF Väst svart spelar i grupp 5 och möter HF Norr Västernorrland och HF Öst Vit i gruppspelet.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Till spelprogrammet >>
Till alla lagpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >>
Se matcherna live på Handboll Play >>
Till merchandisen för Sverigecupen >>

Vi passar också på att informera om att det råder totalförbud för nötter och alla sorters citrusfrukter i arenorna och alla deltagarboenden under Sverigecupen, då flera deltagare och ledare har allergier.

Du kanske också gillar