Hem Sport Mållöst i Borås – DIF kryssade mot Elfsborg

Mållöst i Borås – DIF kryssade mot Elfsborg

förbi admin
0 kommentar

Djurgården och Elfsborg delade på poängen efter en jämn match på Borås Arena.

Efter två DIF-skott i ramverket och ett brandlarmsavbrott blev matchen mållös. 

Annons

Det blev till en början en jämn match på Borås Arena när Djurgården tog sig an Elfsborg i Blårändernas åttonde allsvenska match för säsongen. Djurgården hotade Elfsborg med sitt presspel, Elfsborg Djurgården med sina omställningar, i en öppen match. Första halvleks hetaste djurgårdschans kom när Victor Edvardsen prickade stolpen från nära håll, efter ett inlägg från Pierre Bengtsson. Dessförinnan hade Rasmus Alm skjutit tätt utanför på nästan öppet mål.

– Vi gör det svinbra både offensivt och defensivt, pressar ganska bra och de får slå långt. Offensivt riktigt bra, och jag borde gjort ett. Det är för dåligt, det ska vara solklart mål från mig, summerade Victor Edvardsen i Discoverys halvtidsintervju.

Andra halvlek fortsatte med ett Djurgården som tog över mer av spelet, och ett Elfsborg som såg bekväma ut med att ligga på egen planhalva och satsa på kontringar. Sen gick ett brandlarm på Borås Arena varpå spelet stannade av. När det sedan återupptogs kom Djurgårdens forcering något av sig, men laget var mycket nära att ta ledningen när Joel Asoro nickade i stolpen och ut efter Magnus Erikssons frispark.

Nicken var Djurgårdens bästa och sista chans för matchen, som slutade mållös. Därmed är Djurgården sexa i en haltande tabell, med tre poäng till Europaplats och fyra till serieledning.

Du kanske också gillar