Hem Sport “Man måste vara lycklig och njuta”

“Man måste vara lycklig och njuta”

förbi admin
0 kommentar

Nyligen meddelande Manchester United att Paul Pogba, 29, kommer att lämna klubben när hans kontrakt löper ut i slutet av juni. Enligt La Gazzetta dello Sport är fransmannen redan överens med Juventus om ett treårskontrakt, men Sky Sports hävdar att han även har erbjudanden från Real Madrid och Paris Saint-Germain att ta ställning till.

I går, tisdag uttalade sig Pogba om sin framtid i en intervju med Uninterrupted. Mittfältsstjärnan pratade då om att hans framtida välmående kommer att spela stor roll i klubbvalet, samtidigt som han hintade om missnöje från tiden i Manchester.

– Jag vill bara det som är bäst för mig själv. Jag tänker, sätter allt tillsammans, tar min tid och bara kollar efter vad som är det bästa alternativet. Jag vill spela fotboll, vara mig själv och njuta av det jag gör, säger han enligt ESPN.

– Jag måste kunna njuta av det jag göra, för jag kan inte prestera bra annars. Jag vill inte behöva tänka negativt. Vi kan förlora matcher, titlar men man måste vara lycklig och njuta – det är vad jag letar efter nu.

Totalt noterades Paul Pogba för 39 mål samt 51 assist på 226 matcher i United-tröjan sedan han återvände från Juventus inför säsongen 2016/2017.

Du kanske också gillar