Hem Sport Michael Owens syrliga svar efter orden om dottern Gemma Owen

Michael Owens syrliga svar efter orden om dottern Gemma Owen

förbi admin
0 kommentar

Häromdagen berättade den forne Liverpoolspelaren om oron över att behöva se sin tonårsdotter kyssas i tv. Michael Owen sa att om han tvingades se Gemma bli fysisk med sin partner i Love Island, italienaren Davide Sanclimenti, så skulle han slänga något genom sin tv-skärm.

Hans uttalande fick U18-tränaren för Glasgow City FC, Paul Proud, att ta till Twitter.

Jag längtar efter att se henne ha sex”, skrev ungdomstränaren, följt av ett antal emojis som gråter av skratt.

Hans text drog pappa Owens uppmärksamhet till sig. Michael Owen valde att retweeta inlägget, tillsammans med sin egen kommentar:

Vilket fint exempel att föregå med, från en man i din position,” skriver Owen.

Även andra twittrare reagerade på Prouds inlägg och skrev att det var opassande, framför allt från en ungdomstränare, att uttrycka sig på det sättet om en ung kvinna.

Var på skämt

Orginaltweeten är nu borttagen, men The Sun hann spara en bild på texten. När tidningen kontaktar Proud säger han, enligt The Sun:

– Mitt konto är raderat och jag har sagt upp mig från min position med omedelbar verkan, så det finns ingenting att rapportera om.

U18-tränaren menar att hans tweet blev tagen ur sitt sammanhang och att det var på skämt.

Gemma Owen har fått motta hat under sin medverkan i Love Island, bland annat har hon anklagats för att vara för snobbig och korkad.

– Det är tufft eftersom jag har tre barn till, och det här är deras syster som de läser om, sa Michael Owen häromdagen om det hans dotter fått utstå.

Michael Owen slog igenom under fotbolls-VM 1998 och har spelat fem mästerskap för England. Innan han avslutade karriären 2013 representerade han storklubbar som Liverpool, Manchester United och Real Madrid.TV: Haaland vägrar svara på frågor om Manchester City

Du kanske också gillar