Hem Sport Padel United Bäckebol stänger | GP

Padel United Bäckebol stänger | GP

förbi admin
0 kommentar

Ytterligare en padelanläggning bommar igen på grund av för dålig beläggning. Den här gången är del Padel United Bäckebol med 16 dubbelbanor och en singelbana, som meddelar att det är färdigspelat.

”Padeln har tagit hela Sverige med storm, vilket är otroligt roligt! Sporten fortsätter att växa och antalet spelare blir fler och fler. 

Vi har väldigt snabbt fått många fina padelhallar i Sverige, vilket möjliggör sportens framfart. På vissa orter har vi dock fått lite för många hallar, vilket har resulterat i att spelandet har spridits ut och bidragit till lägre beläggning i dessa hallar”, skriver anläggningen på sociala medier.

Man fortsätter:

”Det gynnar varken verksamheten eller bidrar till den bästa spelupplevelsen för våra kunder. För oss är våra kunder det viktigaste vi har och vi vill att spelupplevelsen hos oss ska vara den absolut bästa. 

Vi kommer i och med detta att avveckla vår hall Padel United Arena i Bäckebol 8/1”.

Flera anläggningar har stängt

På söndag är det alltså färdigspelat i Bäckebol, men Padel United har fler anläggningar i stan och de lever vidare, som på Ringön, i Gamlestaden, Mölnlycke, Delsjön, Sisjön och Högsbo.

GP har den senaste tiden rapporterat om flera padelanläggningar som lagt ner när banorna ekat tomma. I december stängde Bon Padel i Torslanda igen och tidigare samma månad var det Nordic Wellness Stenkullen som meddelade sina kunder att det är färdigspelat. I oktober meddelades att en av Sveriges största padelaktörer, We are padel (Wap), lämnat in en ansökan om rekonstruktion till Örebro tingsrätt.

GP har sökt Padel United.

LÄS OCKSÅ: Sveriges bästa padelspelare Viktor Stjern och Amanda Girdo har hittat varandra

LÄS OCKSÅ: Jätteanläggningen Bon padel i Torslanda går i konkurs

LÄS OCKSÅ: Padelhallen Nordic Wellness Stenkullen stänger

LÄS OCKSÅ: Padelkrisen växer – 16 anläggningar i konkurs

LÄS OCKSÅ: Padeljätten We are padel i rekonstruktion

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.

Du kanske också gillar