Hem Sport Pogbas bror slår tillbaka mot anklagelserna: “En förrädare och hycklare”

Pogbas bror slår tillbaka mot anklagelserna: “En förrädare och hycklare”

förbi admin
0 kommentar

Enligt radiokanalen France Info har Juventusstjärnan Paul Pogba vittnat för polis om att hans bror, Mathias, försökt utpressa honom på 13 miljoner euro.

I polisförhör ska Paul Pogba ha uppgett att han blivit tillfångatagen av barndomsvänner och två maskerade män med vapen under en incident i Paris, där 29-åringen blev insläpad i en lägenhet. Ett gäng ska därefter ha krävt Juventus-stjärnan på 13 miljoner euro, ett gäng som brodern Mathias Pogba påstås vara en del av. Det rapporterar France Info.

Mathias Pogba har tagit del av anklagelserna. Han slår tillbaka mot dem med emfas och hävdar att hans version är den som stämmer.

“Hahahaha, det jag förväntade mig hända har hänt: min lillebror börjar visa sitt rätta ansikte. Eftersom det var han som började prata, genom att ljuga för polisen och sprida informationen så kan man inte klandra mig. Paul, du ville verkligen tysta mig helt och hållet, genom att ljuga och skicka mig till fängelse. Jag misstänkte det. Nu är det så att min version av det som har hänt faktiskt har hänt och till skillnad från dig har jag tillräckligt för att kunna bevisa att mina ord är sanna och att dina är lögner. Jag säger det till dig igen: att manipulera människor är inte bra! Det handlar inte om pengar”, skriver han på sociala medier enligt Get French Football News (GFFN).

Enligt Get French Football ska Paul Pogba bland annat vittnat för polis om att gärningsmännen försökt utpressa honom med att ha använt en häxdoktor för att besvärja PSG-forwarden Kylian Mbappe. Det stämmer inte, uppger den tidigare Manchester United-spelaren, enligt uppgifterna.

Det menar Mathias är en lögn.

“Du lämnade mig kvar i ett hål och du ville spela oskyldig. När allting är sagt så kommer folk att se att det inte finns en större fegis, förrädare eller hycklare än du på den här jorden. Kylian, förstår du nu? Jag hyser inga negativa känslor för dig. Mina ord är för ditt bästa. Allting är sant och bevisat. Häxdoktorn finns. Förlåt för det här, broder, en så kallad muslim som tror på häxkonst. Det är aldrig bra att ha en förrädare och hycklare nära dig.”

Du kanske också gillar