Hem Sport Psykkriget i full gång – Dif svarar Shamrock: “Tittar man på det ska vi komma sist i gruppen”

Psykkriget i full gång – Dif svarar Shamrock: “Tittar man på det ska vi komma sist i gruppen”

förbi admin
0 kommentar

På torsdagen drar gruppspelet i Europa Conference League igång. Då spelar Djurgården borta mot Shamrock Rovers. Nu vill det irländska lagets tränare Stephen Bradley lägga över all press på sin motståndare.

– Djurgården är favorit. Men vi har varit med om det tidigare (att slå ur underläge), det är inget nytt och vi är okej med det, säger han innan han lägger till vilket lag som han anser vara favorit i gruppen:

– Molde. För mig är Molde väldigt starka. Man är i topp i ligan och är bättre än Bodö/Glimt. Det säger någonting. Molde gör det riktigt bra och jag skulle säga att det är favoriten i gruppen.

När Djurgårdens tränare Thomas Lagerlöf får höra vad Shamrock har sagt om favoritskapet svarar han:

– Det beror på hur man ser på det. Om man ser på ranking och hur man tidigare har gjort det internationellt så ska vi sluta sist i den här gruppen, men om man ser på hur vi har presterat sedan i somras så ökar det vår chans lite. Men allt det här är bara spekulationer. Jag ser den här gruppen som att vi möter tre bra lag, men att man inte är så bra att vi inte kan vinna. Vi kan slå alla tre, säger han.

Du kanske också gillar