Hem Sport Rasmus Alm nära St Louis City SC

Rasmus Alm nära St Louis City SC

förbi admin
0 kommentar

Rasmus Alm sitter på ett utgående kontrakt med Elfsborg.

Enligt Sportbladets uppgifter är nu yttern högaktuell för St Louis City SC.

MLS-klubben vill ha in 26-åringen i lagbygget så fort som möjligt.

Rasmus Alm har haft en fin säsong med Elfsborg. I alla fall personligen. Trots att Borås-klubben är på tionde plats i allsvenskan har yttern gjort fem mål och fyra framspelningar i allsvenskan 2022.

Alm kom till Elfsborg från Degerfors 2019 och har nu varit en nyckelspelare i lagbygget under den gångna säsongen av allsvenskan.

Vill ha in Alm omgående

Hans kontrakt med Elfsborg går ut efter säsongen och än så länge har man inte kommit överens om en förlängning. Och enligt Sportbladets uppgifter ser det nu ut att bli en flytt till MLS i USA. Det nybildade laget St Louis City SC är ute efter Alm.

Samtal med spelaren pågår just nu och mycket talar för att parterna kommer överens. Än är inget helt klart, men klart är i alla fall att St Louis City SC vill ha in yttern så fort som möjligt i lagbygget.

Går in till nästa säsong av MLS

Klubben värvade för någon månad sedan svenske landslagsbacken Joakim Nilsson. Hans kontrakt sträcker sig i fyra och ett halvt år med klubben och han blev en av lagets Bäst betalde spelare.

St Louis går inte in i säsongen förrän 2023 och kommer fram till 1 januari 2023 spela i en andraliga för att få matcher och för att sedan gå in i ligaspelet i MLS till nästa säsong.

Du kanske också gillar