Hem Sport Rasmus Andersson vill se 60 rejäla minuter från Flames

Rasmus Andersson vill se 60 rejäla minuter från Flames

förbi admin
0 kommentar

Calgary Flames och Edmonton Oliers är inne i en het och målrik duell i Stanley Cup-slutspelets andra runda. 

Serien lagen emellan står 1-1 i matcher.

Efter fredagens 5-3-förlust i match 2 hemma i Scotiabank Saddledome reste Flames under lördagen till norra Alberta för de kommande två matcherna i Edmonton och Rogers Place. 

Flames-backen Rasmus Andersson mötte presskåren innan avfärd och berättade om målsättningen inför match 3 på söndag

– Vår målsättning är att spela som vi ska i 60 minuter. Jag tycker inte att vi gjort det ännu i den här matchserien. Vi ska spela tätare och hålla oss till vår matchplan. Att forechecka och inte backa hem för mycket. Det som gjort oss framgångsrika hela året. 

– Dessutom måste vi få borta alla utvisningar vi tagit som hela tiden bjudit in Edmonton i matcherna igen. När de får luft under vingarna och får tid och utrymme på isen är deras spelare riktigt bra. 

Video: CGY-EDM, M1: Andersson skickar in ledningsmålet i 3:e

Battle of Alberta har hittills varit en väldigt målrik matchserie. Matcher som hockeyfansen uppskattat, men som varit lite för svängiga för respektive lagledning.

– Det är mycket känslor i de här matcherna, men det ska vi kunna hantera. Det har svängt för mycket och det måste vi rätta till, säger Andersson. De är väldigt skickliga längst fram så vi måste hålla oss till vårt system och göra det vi är bra på.

Du kanske också gillar